Luxe vakantiehuizen in Frankrijk: waar moet je heen

Als je aan vakantie in Frankrijk denkt dan denk je al snel aan kamperen, maar het is ook heel goed mogelijk om te gaan voor een luxe vakantie in Frankrijk. Je vindt allerlei mooie plekken in Frankrijk en er zijn ook genoeg vakantiehuizen en andere accommodaties te vinden waar je zo luxe mogelijk kan verblijven. Het ligt dus aan jouw voorkeur qua locatie en faciliteiten hoe jouw ultieme vakantie eruit komt te zien. Gelukkig is er genoeg keuze in Frankrijk, waardoor er altijd een geschikt vakantiehuis Frankrijk tussen zit voor jou, zodat jij je als een god in Frankrijk waant.

Ga voor een villa in de Franse Alpen
Denk je aan een luxe onderkomen dan denk je al snel aan een villa. In Frankrijk zijn er veel verschillende villa's op verschillende plekken waar jij je vakantie kan vieren. Denk bijvoorbeeld aan een villa in de Franse Alpen waar je in de zomer heerlijk kan wandelen en in de winter kan skiën. In een villa heb je genoeg ruimte om heel veel mensen in kwijt te kunnen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om het hele huis voor jezelf te hebben. Op die manier kan je op vakantie genieten van alle ruimte en luxe. Door een villa in Frankrijk te huren heb je heel veel verschillende faciliteiten die je kan gebruiken. Vaak zijn villa's voorzien van een zwembad en wellness faciliteiten als een sauna of jacuzzi. Je kan het zelf zo luxe maken als je wil. Bepaal dus van tevoren aan welke eisen jouw villa moet voldoen.


Een groot vakantiehuis aan de Côte d'Azur
Als je luxe op vakantie wil in Frankrijk dan hoef je daar niet per se een villa voor te huren. Het is ook mogelijk om te gaan voor een van de grote vakantiehuizen in Frankrijk. Ook hier heb je alle ruimte voor jezelf en heb je genoeg huizen met wellness faciliteiten of een zwembad. Kies bijvoorbeeld voor een vakantiehuis aan zee, zodat je binnen een paar tellen in de zee kan staan. Ga bijvoorbeeld voor een van de mooie badplaatsen aan de Côte d'Azur. Hier vind je azuurblauwe baaien, luxe jachthavens en designerwinkels. Het is een populaire plaats bij filmsterren en een ideale plek om luxe op vakantie te gaan.


Vakantieboerderij nabij Parc National des Écrins
Ook in een vakantieboerderij heb je veel ruimte en rust. Net als een villa en een groot vakantiehuis geeft ook een vakantieboerderij een luxe gevoel. Kies bijvoorbeeld voor een vakantieboerderij nabij het Parc National des Écrins met hoge bergen, meren, bossen en gletsjers. Ideaal als je houdt van wandelen of fietsen in de natuur. Na actief bezig te zijn geweest, kom je thuis in een rustige oase. Kies voor een vakantieboerderij met wellness faciliteiten om je na het harde werk te verwennen. Zo heb jij een luxe en heerlijke vakantie in Frankrijk.